Paju

Magdalle tuotiin pienikokoinen emokoira steriloitavaksi ja samalla omistaja toi emon seitsemän pentua. Hän sanoi, että jos Magda ei ota niitä hän hylkää pennut pellolle. Niinpä Magda otti pennut hoitoonsa MAP:iin. Pentujen emo on pienikokoinen, mutta isästä ei ole tietoa. Pajusta tulee todennäköisesti pieni/pieni keskikokoinen koira. Paju on reipas ja sosiaalinen pentu, pentueen pitkäkoipisin ja leikkisin tyttö. Pennut ovat tarhalla yhdessä samassa aitauksessa keskenään. Pajulle ja sen sisaruksille (Lilja) olisi tärkeää päästä pois tarhalta, ennen kuin kylmä talvi koittaa Romaniassa.

Paju tulee Suomeen rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna, sirutettuna ja kastroituna. Sillä on EU:n lemmikkipassi ja se tuodaan Suomeen Eviran tuontisäädöksiä noudattaen.

2019

Paju sai oman kodin Saksasta ❤

  • Syntynyt: Huhtikuu 2019, Narttu, Koko: pieni/keskikokoinen, n. 30 cm, n. 6–7 kg

****************************
A small bitch was brought to Magda for sterilization and at the same time the owner brought her seven puppies. He said if Magda didn’t take them he would drop the puppies in the field. So Magda took the puppies to MAP. The mother of the puppies is small, but there is no information about the father. Paju is likely to become a small / small medium sized dog. She is a lively and social puppy, very long-legged and playiest girl in the litter. The puppies are in the shelter together in the same enclosure. It would be important for Paju and her siblings (Lilja) to leave the shelter before the cold winter arrives in Romania.

2019

Paju got own home from Germany ❤

  • Born: April 2019, Female, Size: small/medium, appr. 30 cm, appr. 6–7 kg

Back to Adopted dogs

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close