Oliver

Magda löysi Oliverin, kun hän kierteli lähikylässä etsimässä steriloitavia koiria. Oliver eli elämäänsä hyvin lyhyessä ketjussa ilman ruokaa tai vettä. Se oli kovin nälkiintynyt ja kylmissään. Omistajalla oli kaikkiaan seitsemän koiraa, joita pidettiin kovin huonoissa oloissa. Magda onnistui neuvottelemaan niin, että omistaja suostui luovuttamaan osan näistä koirista MAP:iin. Jäljelle jääneille koirille Magda teki voitavansa, vei koirille kopit suojapaikaksi ja ruokaa. MAP:iin tulleista koirista muut ovat jo löytäneet omat kodit, mutta Oliver on yhä tarhalla.

Oliver on varovainen ja hiljainen poika. Se tarkkailee alkuun kauempaa tilannetta, ennen kuin tulee tekemään tuttavuutta. Kokiessaan ihmisen turvalliseksi se nauttii suunnattomasti ihmisten huomiosta ja kun sitä pidetään hyvänä. Oliver ei ole tarhalla ollut agressiivinen missään tilanteessa – pelkästään alistuva. Olemme varmoja, että päästessään kotiin se rohkaistuu nopeasti päästessään pois meluisalta koiratarhalta. Etsimme Oliverille rauhallista kotia.

Oliver tulee Suomeen rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna, sirutettuna ja kastroituna. Sillä on EU:n lemmikkipassi ja se tuodaan Suomeen Eviran tuontisäädöksiä noudattaen.

Joulukuu 2019

Oliver sai oman kodin Suomesta joulukuussa 2019 ❤

  • Syntynyt: n. 2012, Uros, Koko: keskikokoinen, 40 cm

*************

Magda found Oliver, when she was walking around in villages looking for dogs to be sterilized. Oliver was in a really short chain without food or water. The boy was also very skinny and freezing. His owner had totally seven dogs. Magda managed to negotiate that she could take some of these dogs to MAP. These dogs were kept in very bad conditions. The other dogs have already got their own homes, but Oliver is still in MAP. For the rest of the dogs Magda gave dog booths and food.

Oliver seems to be resigned and quiet. He enjoys a lot when he is petted and gets attention from humans. Oliver has never been aggressive in any situation – only submissive. We are certain that he is going to be encouraged soon at home when he can leave the shelter behind. We are looking for a peaceful home for him.

December 2019

Oliver got own home from Finland in December 2019 ❤

  • Born: appr. 2012, Male, Size: medium, 40 cm

Back to Adopted dogs

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close