Nini

Nini on pieni tyttö, joka löytyi hylättynä tienvarresta. Nini juoksenteli vaarallisen näköisesti autojen perässä. Magda pysäytti auton tien varteen ja tyttö hyppäsikin itse samantien kyytiin. Nini on ollut Mapissa nyt reilut kolme kuukautta ja on enemmän kuin valmis matkustamaan oman ihmisensä luokse. Nini on joskus pomottelevan oloinen uusien koirien kanssa ja on muutenkin ihmisten perään, eikä niinkään kiinnostunut lajitovereidensa seurasta. Ihmisiä Nini taas tosiaan rakastaa yli kaiken. Omassa kodissaan Nini varmasti nauttisi ihmisen kanssa ulkoilusta yhtälailla kuin kainaloisena köllöttelystä.

Nini tulee Suomeen rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna, sirutettuna ja steriloituna. Sillä on EU:n lemmikkipassi ja se tuodaan Suomeen Eviran tuontisäädöksiä noudattaen.

Heinäkuu 2019

Iloisia uutisia – Nini on saanut kodin Saksasta ❤

  • Syntynyt: 12/2017, Narttu, Koko: 30 cm, n. 7 kg

********************

Nini is a small female, whom was found from the roadside. Nini was dangerously running on the road trying to catch the cars. Magda stopped on the roadside and Nini jumped at once to the car. Nini has been now three months in MAP and she is more than ready to travel to her own people. Nini can be a little bit bossy with new dogs. She is more interested about people than the dogs. She just adores people. We are sure that Nini would just enjoy long walks with her humans and after that to be petted in a lap.

July 2019

Happy news – Nini has got home from Germany ❤

  • Born appr. 12/2017, Female, Size: 30 cm, 7 kg

This slideshow requires JavaScript.

Back to Adopted dogs

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close