Jessu

Jessu on bullmix narttu. Se on iloinen, sosiaalinen, hyvin energinen sekä rakastaa ihmisiä ja huomiota. Magda löysi Jessun ja Jessun veljen Jadon erään talon pihasta ketjun päästä, johon ne oli jätetty kuolemaan. Jessu pitää kaikista ihmisistä ja tulee toimeen muiden koirien kanssa. Kissoista Jessu ei pidä. Jessulla on kiire päästä pois tarhalta ennen kylmää talvea, sillä se on sileä karvainen, eikä sillä ole pohjavillaa.

Jessulle etsitään kotia, jossa ei ole kissoja, eikä ihan pieniä lapsia. Jessu tarvitsee määrätietoisen omistajan, joka ymmärtää koiran tarpeet ja jolla mielellään on aikaisempaa kokemusta koirista. Jessu EI missään nimessä ole agressiivinen tai vihainen, eikä vaikean luonteinen. Jessulla on energiaa, jota sen tulisi päästä purkamaan oikeisiin asioihin. Tämän vuoksi adoptoijan tulee ymmärtää koiran ja koulutuksen tarpeet.

Jessu tulee Suomeen rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna, sirutettuna ja kastroituna. Sillä on EU:n lemmikkipassi ja se tuodaan Suomeen Eviran tuontisäädöksiä noudattaen.

Joulukuu 2019

Jessu sai oman kodin joulukuussa 2019 ❤

  • Syntynyt: 2017, Narttu, Koko: isokokoinen

****************************
Jessu is a bull mix bitch. She is cheerful, social, very energetic and loves people and attention. Magda found Jessu and Jessu’s brother, Jado, in the yard of a house at the end of a chain where they were left to die. Jessu likes all people and gets along with other dogs. Jessu doesn’t like cats. Jessu is in a hurry to get out of the shelter before the cold winter because it is smooth hairy and has no undercoat.

Jessu is looking for a home with no cats or very young children. Jessu needs a determined owner who understands the needs of the dog and has previous experience with dogs. By no means is Jessu aggressive or angry, nor is he of a severe nature. Jessu has the energy he should be able to unleash on the right things. Therefore, the adopter must understand the needs of the dog and the training.

December 2019

Jessu got own home in December 2019 ❤

  • Born: 2017, Female, Size: big

Back to Adopted dogs

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close