Hermes

Hermes on todella ihmisrakas ja luottavainen, aivan ihanan sydämellinen poika, jolla uskomme olleen joskus oma rakastava omistaja. Hän tulee toimeen toisten koirien, ainakin narttujen kanssa. Hermes löytyi vaeltelemasta eräästä kylästä. Hermesin kuono ja oikea takajalka olivat murtuneet, koska se oli jäänyt auton alle. Murtumat parantuivat hyvin ja Hermes liikkuu ilman mitään ongelmaa. Sen takajalan liikkeestä kyllä näkee, että sillä on ollut vamma, mutta se ei mitenkään vaivaa Hermesiä. Pojalla oli siru, ja omistajaksi oli merkitty vanha mies, jota ei tavoitettu. Koska tämä upea pappakoira on viettänyt tarhalla jo kaksi vuotta, päätimme etsiä sille kotia erikoisadoption kautta. Se kuitenkin olisi luultavimmin joksenkin valmis kotikoira. Hermesillä on jo sen verran ikää ja on mahdollista, että iäkkäämpänä vaurioitunut jalka alkaa vaivata jotenkin. Ennen adoptiota Hermes kuitenkin tutkitaan kunnolla ja sen jaloista otetaan röntgenkuvat.

Tämä poika ansaitsisi päästä rauhalliseen elämään, omaan pehmeään petiin ja lämpimään kotiin! Mitä jos osoitettaisiin vääräksi luulo, että mustat, varsinkaan vanhat koirat eivät koskaan saa koteja? Hermesin adoptiomaksu on €250.-. Se annetaan vain kotiin, joka pystyy vastaamaan sen mahdollisista tulevista terveysongelmista.

Hermes tulee Suomeen rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna, sirutettuna ja kastroituna. Sillä on EU:n lemmikkipassi ja se tuodaan Suomeen Eviran tuontisäädöksiä noudattaen.

2019

Hermes sai oman kodin Saksasta ❤

  • Syntynyt: 2012–2013, Uros, Koko: isokokoinen, noin 50–55 cm, 25 kg

****************************

Hermes is a really loving and confident boy with a lovely heart, which we believe was once his own loving owner. He gets along with other dogs, at least bitches. Hermes was found hiking in a village. Hermes’ muzzle and right hind leg had broken because it had been in a car accident. The fractures have healed well and Hermes moves without any problems. Although its hind leg motion shows that it has been injured, it does not bother Hermes in any way. The boy had a chip, and the owner was marked as an old man who could not be reached. Since this gorgeous papa dog has spent two years in the shelter, we decided to look for a home for her through special adoption. However, it would probably be a ready-made pet dog for someone. Hermes is already so old and it is possible that as he get older the leg will start to suffer somehow. Before adoption, however, Hermes is thoroughly examined and X-rays of her feet are taken.

This boy deserves to have a peaceful life, his own soft bed and a warm home! What if you misrepresent that you think black dogs, especially old dogs, never get homes? Hermes’s adoption fee is € 250.-. It is only given to a home that is capable of meeting its potential future health problems.

2019

Hermes got own home from Germany ❤

  • Born: 2012–2013, Male, Size: big, appr. 50–55 cm, 25 kg

Back to Adopted dogs

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close