Henry

Henry on poikakoira, joka tuli MAP-tarhalle viime vuoden loppupuolella.  Ensimmäisten lumisateiden aikaan Magda löysi Henryn juoksentelemasta pellolla. Lumivallien vuoksi se ei päässyt karkuun ja Magda sai poimittua sen mukaansa.  Henry on luonteeltaan hiljainen ja rauhallinen. Se on hyvin arka koira, joka kuitenkin kovasti pitää hellittelystä. Etsimme Henrylle kotia, jossa on kokemusta aroista koirista.  Henry odottaa kovasti omaan kotiin pääsyä.

Henry tulee Suomeen rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna, sirutettuna ja kastroituna. Sillä on EU:n lemmikkipassi ja se tuodaan Suomeen Eviran tuontisäädöksiä noudattaen.

Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Henryn,
ota yhteyttä Magda Raduun, s-posti: phoenix_animale@yahoo.com.

  • Syntynyt: 2013–2014, Uros, Koko: keskikokoinen, 45 cm

**************************

Henry is a boy who came to MAP at the end of last year. During the first snowfall, Magda found Henry running around in the field. Because of the snow, he couldn’t escape and Magda managed to pick him up. Henry is quiet in nature. He is a very sensitive dog, but he is also very fond of petting. We are looking for a home for Henry with experience of sensitive dogs. Henry is looking forward to his own home.

If you are interested to adopt Henry,
please contact Magda Radu, e-mail: phoenix_animale@yahoo.com.

  • Born: 2013–2014, Male, Size: medium, 45 cm

This slideshow requires JavaScript.

Back to Adult dogs for adoption

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close