Arin

Magda ja Florin löysivät Arinin Giurgiun kadulta ravintolan edestä. Se haki siellä ihmisten huomiota ja toiveikkaana lähti seuraamaan ihmisiä. Tämän vuoksi se oli suuressa vaarassa joutua rankkureiden kiinniottamaksi. On myös pahoja ihmisiä, joille tällaiset koirat ovat helppoja uhreja. Yhtäkkiä Arinia ei sitten näkynytkään missään ja Magda haeskeli sitä huolestuneena. Kun Magda ja Florin sitten palasivat autolleen, Arin odotteli heitä sen luona.

Arin on hieman varautunut. Se ei ole arka, mutta ihan suin päin se ei syliin tule. Se on alistuvan oloinen, mutta rohkaistuu varmasti kotona, kun saa huomiota ja rakkautta omilta ihmisiltään. Se on kiltti ja ystävällinen koirapoika, joka vain tarvitsee rakastavan perheen.

Arin tulee Suomeen rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna, sirutettuna ja kastroituna. Sillä on EU:n lemmikkipassi ja se tuodaan Suomeen Eviran tuontisäädöksiä noudattaen.

2019

Arin sai oman kodin Saksasta ❤

  • Syntynyt: 2018, Uros, Koko: keskikokoinen

**********

Magda and Florin found Arin from the streets of Giurgiu in front of a restaurant. He was there begging for attention from people. He tried to follow all the people and that is why he was in a very big danger to be caught by the dog catchers or other  bad people. Suddenly Arin disappeared and Magda was very concerned about him. When they walked back to their car Arin was waiting them there.

Arin is a little bit reserved. He is not timid, but not swinging in your arms at the first moment. Arin is a little submissive, but he will definitely be braver at home, when he gets more attention and love from his humans. He is a kind, gentle boy, who only needs a loving family.

2019

Arin got own home from Germany ❤

  • Born: 2018, Male, Size: medium

Back to Adopted dogs

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close